Sämsta jag läst

av strambergare

charlie-sigh

Så himla ofta jag har upprepat den frasen de senaste dagarna. Fattar inte vad folk håller på med.

Det började väl med Jens Liljestrand, denne snubbe jag aldrig blir klok på. Har läst hans böcker, som jag tycker är väldigt bra. Har läst en del av de kulturtexter han skrivit som har gett mig glädje och tankekäk. Men han har också skrivit så jävla dumma grejer. Enda tidigare jag kommit på är väl när han skrev om Johan Jönsson. Det var en dum text, tänker inte gå in på’t ytterligare. Och nu gick han till ATTACK mot den gamla (eller gamla å gamla, de spelar ju faktiskt tillsammans igen) Tant Strul-trummisen Nike Markelius i Expressen. Han tycker att hon är en sopa som borde utbilda sig.

Sånt jääääävla piss, Jens. Fyfan. Ryck upp dig själv för helvete.

Och sen idag ser jag den här rubriken: Anna von Hausswolff får kritik för bandtröja.

R e a l l y ? ? ? ? ?

Fuck off för fan. Sämsta jag läst.

Ja, alltså det handlar om att hon poserar i en Burzumtröja på DNs hemsida. Ja, ni hör ju. Vad faaan är det för en jävla skitsak att bli upprörd över? Tror ni på satans allvar att Anna von Hausswolff sympatiserar med nazister? Äh, jag orkar bara inte. Ska beställa hem kartonger med tröjor och bära dem varje dag.

Också extremt oroväckande att soporna på Svt Kulturnyheterna skriver ut Chris Brown som ”musikvärldens paria”. Ehhh, lägg ägg i fittskägget losers. Vilken paria får uppträda på Globen? Vilken paria får försvarstal i DN av Fredrik Strage?

Och sen får jag höra om Tunaskolan i Luleå och en ung tjej som verkar vara ballast i Norrland. Töntskolan har satt upp nån infoskylt för toaletterna. Ett så kallat pictogram som visar upp en tjej i klänning och en snubbe som kikar över till hennes sida. Hö-jävla-Hö. Här är stället där killar glor på tjejerna. Sjukt roligt.

Eller??

Nja, inte värst. Absolut inte på ett högstadium, där alla kids går runt och är oroliga utav helvete hela tiden. Ska man behöva vara orolig när man går in på toaletten för att nån finnig snubbe ska försöka glo på en när man pissar? Uppblåst tankesätt? Nä, eftersom några nötter kommer ju förverkliga det och skylla på skylten ”aameen, skylten säger ju dä???”.

Okej, så vad händer när en tjej protesterar mot detta? Jo, hon får skolan emot sig och blir mobbad. Woopdidoo. Sen börjar folk skriva debattartiklar (idag) och vad skrivs i kommentarsfälten? Sånt här blaj:

Okej, började leta på Svt Debatts sida, men den värsta skiten var borttagen. Bra det, förvisso. Men det var mycket höhö-andet, skrik om högfärdighet, demokratins förfall, att folk borde skaffa sig HUMOR och så vidare.

Idag är en sån där dag då jag hatar allt mänskligt liv.

Men imorrn blir det nog bättre igen. Tjipp!

Annonser