Frågor

av strambergare

fraga

 

Ibland trillar det in de mest bisarra sökningarna på den här nedrans bloggen. Ovärdigt ofta söker folk efter tjejer som blir påsatta av diverse djur (oftast hund, ibland häst, ibland något annat). Men idag har det kommit tre roliga grejer som jag ba måste besvara.

1) är swedish house mafia kristna? – Jag har tyvärr ingen aning om de är kristna. Men det skulle inte förvåna mig, ty de är vidriga.

2) är black metal farligt– (min favoritfråga idag! så bedårande). Nej! Black metal är inte farligt. Måhända skrämmande och lite läskigt (en högst subjektiv upplevelse!), men absolut inte farligt. Sen kan det förvisso finnas utövare som är farliga, typ Burzum som mördat en annan black metal-snubbe och dessutom är någon slags nazist, så det är klart att black metal-utövare kan vara farliga. Men det kan bronies också vara, så, eh.

3) matti alkberg skriver dåligt
Det här är ju ingen fråga egentligen, det är ju bara ett påstående av någon som söker sig medhåll. Men det finner du icke här, eftersom Matti Alkberg är en jävla gud och skriver allt annat än dåligt.

Så, det får räcka för stunden. Har ni fler frågor, ställ dem! Eller skit i det!

Annonser