Martin Luuk – A Gentleman’s Story

av strambergare

Nämen! Titta här! Hippsvips så bidde det en mp3-blogg!

Fattar inte riktigt hur man bäddar in den där soundcloud-länken (eftersom jag inte hittar den!) men låten går att hitta HÄR.

Så, ja, det här är jättekonstigt. Fast rätt fantastiskt också. Martin Luuk, känd för att vara manusförfattare i Killinggänget samt Kristians knasiga brorsa, och har skrivit några korta böcker/texter. Nu är han också discosångare.

Japp, Martin Luuk är discosångare och den som proddat hans smygbögdänga är Henning Fürst från The Tough Alliance.

Det är lite för mycket märklig information för att den ska fastna på en gång. Eller, den fastnar ju, men man tror inte riktigt att det är sant. Det är liksom för många smala saker på en och samma gång.

Och sen när låten äntligen finns för allmänheten att lyssna på så slås man återigen; holy crap, det här är så himla fint och så himla jättebra. Det är ju en dänga, en riktig känga, en klockren låtjävel och allt sånt där.

Texten lixom:

I was young
I didn’t have much fun
I walked the streets alone
In mother’s evening clothes

I didn’t know
What I was looking for
I had no clue
’Til I found you

You glanced at me
Down by the urinal
You took my hand
And showed me what I am

Det är ju en tvättäkta sitta med öppen mun och le storögt-text. Herregud så fint. Och sen blir det lite mörkare, men fortfarande svassigt. Gud vad jag älskar den här låten. Ge ut den på en sjutummare snarast emotion. SNÄLLA. (hellre en tolvtummare, eller än hellre en LP med fler låtar OK tack.)

Annonser