Musikhjälpen – igen

av strambergare

Japp, det tog ju slut. Vipstjolahej, 18 miljoner samlades in. Bra jobbat!

Höjdpunkter:
– Far och Sons bannlysta framträdande, väldigt underhållande.
– Femtastic, känns som att de skulle kunna anordna världens bästa fest
– Att Pontus var där i år igen, älskar den snubben
– När Mona Sahlin var med en natt och några otroligt malplacerade tjejer stod och E-Typedansade i buren, rolig, kass och pinsam kombo

Och sen, ja, hah, så förutsägbart. Givetvis spanade jag ju rätt, Genusnytt var i farten, jippietjoho eller vadå? HÄR.

Könsrasism, så himla bra ord de har hittat på ändå. Det kanske fanns innan, whatevs, här används det så jävla korkat.

Och de har siffror som visar att flickor inte i lika stor utsträckning går i skolan, men ”den är knapp!” Jaha, funderat på flickornas status i dessa länder det handlar om? Nä, de strikta, simpla faktumen som finns att tillhandagå på SCB eller något annat jävla place, det är det enda som betyder något, eller det betyder ju ingenting. Pär Ström och gänget tycker bara som vanligt, av någon sjuk anledning, att män blir åsidosatta och kränkta.

När vi ändå är inne på idioter, det är ju så lätt hänt, så skriver Avpixlat, ni vet, Politiskt Inkorrekts och de kränkta och rädda männens avkomma, om två gymnasietjejer som tycker att det är konstigt och kasst att skolan pryds av bilder på skolans killar, istället för att mixa upp bland könen. Det här tycker Avpixlat är uppåt väggarna överjävligt, så pass att de tvunget måste utmåla de här två tjejer som djävulens avkomma.

Bra krig ni kämpar, killar. Verkligen. Hoppas era mammor är stolta över er.

Jävla avskum.

Annonser