Han som bloggar om ‘hokke’ å kvinnobögar

av strambergare

Jaaa, ni twittermännsker har hittat en till att hacka på och givetvis är det berättigat. Han skriver jättedumma grejer, försöker bli ansiktet utåt för ”men sådär får man ju inte säga i det här landet”. Vet inte om han skrivit den raden i någon text (skulle inte förvåna mig!), men hela hans AURA och HUMOR verkar i samma andra.

För han skojar ju bara. Men, han gör det ju så finesslöst och tråkigt och ja, rentav riktigt kasst. För man får ju känslan av att han inte skojar (han kanske inte ens skojar, men jag vill gärna tro så). Varför jag tycker att det är finesslöst, är bara för att han skriver på det där diffusa sättet. Man vet ju inte om han skojar, han kan lika gärna vara grabbgrabben på gymmet som försöker få kontakt och visar sig vara en homofobrasist. Det brukar ju hända titt som tätt. Uttrycken och tänken är likadana och det är ju det som upprör.

Men ifall, IFALL, Robert Pettersson skriver fiktion så är han faktiskt väldigt duktig på att porträttera samhällets alla idioter. Men ifall han bara skriver från hjärtat:

Byt hjärta.

Annonser