1000 Heroz

av strambergare

Man måste inte vara superstringent för att vara bra. Så därför bortser vi från den satans fulstavningen av ”heroes” i titeln, annars kommer vi inte komma någon vart. OK.

1000 Heroz är lika mycket ett projekt som ett spel. Om tre år kanske det bara är ett spel i mängden, men nu är det ett projekt, eller ett ständigt pågående spel som inte kommer att ta slut förrän om tre år. För de tusen hjältarna är lika med tusen dagar. Varje dag en ny hjälte som måste korsa nya hinder.

Supersimpelt ju och supersmart. Varje dag måste vi in och jaga rekord med en ny liten rullfotad hjälte. Klart som korvspad att man fastnar. Och för  att man verkligen ska spela varje dag, så har de regeln att rekorden gäller endast i 24 timmar, spelar du banan efter, gills det inte, du får såklart dina rekord, men de är inte med i den officiella listan. Åh, vad de fått oss på kroken!

För sju kronor på App Store får man alltså ett spel som kommer att mata oss med nytt material i tre år. Det är rätt otroligt faktiskt. Men tack och bock för er som fick för er att göra det.

Och tack och bock till alla användarna. Igår när jag spelade, två timmar efter att dagens bana lagts upp, hade redan 1478 personer spelat.

Jag tackar inte på grund av att jag fått spelet gratis eller för att jag jobbar för de som hittat på det, utan för utan alla andra vore det jävligt trist att spela bara.

Annonser